TEAM IMPULS
2.jpg

Ben D'Hulster
Zaakvoerder

Master is de musculoskeletale kinesietherapie, specialisatie sport (KU Leuven)

Postgraduaat manueel therapeut (UGent)

Myofasciaal therapeut, dry needling (Trigger vzw) 

Bikefitter (Smarteducation) 

0468 19 42 96

info@praktijk-impuls.be

Praktijk IMPULS is gestart met Ben, hij prijst zich zeer gelukkig met hoe de praktijk ondertussen gegroeid is met schitterende collega’s. Hij zal de eerste zijn voor in de bres te springen wanneer patiënten of collega’s hulp nodig hebben. Tot aan zijn 25 jaar heeft hij basket gespeeld in Oostende. Zijn liefde voor sport heeft hem geleid naar zijn passie voor 3 sporten: muurklimmen, lopen en fietsen.

1.jpg

Malaika Geuns

Master in de musculoskeletale kinesitherapie, specialisatie sport (KU Leuven) 

Postgraduaat manueel therapeut (UGent)

Therapeut lymfedrainage (Vodder)  

 

0485 17 77 32

Malaika@praktijk-impuls.be

Malaika is het zonnetje in de praktijk en een energieke wervelwind. Heel haar leven heeft ze volleybal gespeeld, maar tegenwoordig zal je haar eerder vinden met haar loopschoenen aan of halverwege een klimmuur. Ze combineert haar werk in praktijk IMPULS met werken in revalidatiecentrum Ter Duinen in Nieuwpoort. Dit zorgt ervoor dat ze een manusje-van-alles is.

Hanne.png

Hanne Calleeuw

Master in de musculoskeletale kinesitherapie (UGent) 

0493 74 18 54
hanne@praktijk-impuls.be

Hanne heeft competitief gezwommen op nationaal niveau. Ze is enorm gedreven om haar patiënten optimaal te begeleiden en zal alles tot in de puntjes analyseren. “De bewegende mens” is haar startpunt in het opstellen van de revalidatie. Je zal haar in het weekend soms tegenkomen op haar koersfiets.

DSC_3428.JPG

Arne Verbanck

Bachelor in de podologie (Arteveldehogeschool Gent)

0456 23 84 97

Arne@praktijk-impuls.be

De nieuwste aanwinst van praktijk Impuls, Arne, is een echte spring in het veld. Niets is onmogelijk voor hem. Ook bij Arne kriebelde het sportvirus al van jongs af aan. Hij was een topatleet bij atletiekclub Hermes en ook nu zie je hem nog vaak hardlopen en wielrennen door de straten van Oostende. Naast praktijk Impuls werkt Arne nog als podotherapeut in Nederland bij Rondom Podotherapeuten. Hier staat hij bekend als een echte professional en een teamplayer in zijn vakgebied.

DSCF6066.jpg

Hannes Laleman

Bachelor in de voeding en diëtiek (KaHo Sint-Lieven Gent)

Post-HBO sportdiëtiek (hogeschool Arnhem en Nijmegen)

0479 30 37 67

Hannes@praktijk-impuls.be

Het werkpaard Hannes zal je nooit al stilstaand tegenkomen. Wil je iets gedaan krijgen, zit je bij de juiste persoon. Het sportvirus heeft altijd in hem gezeten en hij heeft zijn hele carrière voetbal gespeeld, hetgeen hij tevens nog steeds beoefent. Hannes werkt ook nog als diensthoofd keuken in het ziekenhuis AZ West te Veurne, waar hij een heel team onder hem heeft werken.

Gaelle Impuls.png

Gaëlle Goemaere

Bachelor sport en bewegen (HOWEST)

Yoga certificaat

Rugprogramma intelligent motion

0472 84 21 55

Gaelle@praktijk-impuls.be

Gaëlle is een echte spring-in-’t-veld vol passie en liefde voor wat ze doet. Ze is steeds zeer gedreven om de mensen te motiveren in het behalen van hun persoonlijke doelen. Als klein meisje werd ze al het duracelkonijn van de familie genoemd. In haar vrije tijd is Gaëlle te vinden in de surfclub, in haar keuken of aan het sporten. Na haar drukke werkdag kan ze genieten van een uurtje yoga of meditatie.